ESQ Village promovează confortul și performanța de peste 10 ani de când face parte din piața de construcții ieșeană.

ESQ2 redefinește conceptul vieții în comun. Apartamentele din blocurile de tip vilă sunt construite în conformitate cu cele mai noi tendințe, au aceleași finisaje de calitate pe care le au toate casele ESQ Village și se ridică la înălțimea oricăror exigențe, asfalt in incinta complexului, poarta automata la intrarea in cartier si este situat in zona Popas Pacurari.

Experiența și seriozitatea se reflect atât în calitatea lucrărilor, cât și în sentimentul de satisfacție provocat locatarilor.

Profesionalismul și dedicarea se reflectă în fiecare lucrare a echipei ESQ Village. Astfel, „acasă” va fi mai mult decât spațiul în care locuiești – va fi locul în care te vei reîntoarce de fiecare dată cu drag.

Accesul spre punctele de interes ale orasului se face rapid si usor atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun, centrul orasului situandu-se la 7 minute de mers cu masina. Chiar daca nu dispuneti de masina, statiile de transport in comun (autobuz, microbuz) se afla in imediata vecinatate a ansamblului. Pozitia blocului de tip vila in cadrul ansamblului este una privilegiata, fiind retrasa, acest aspect conferind apartamentelor si viitorilor locatari mai multa liniste si confort.

Preturi pentru apartamente:
o cu doua camera: suprafete intre 35 mp - 60 mp, avand preturi cuprinse intre 35.000 € - 48.000 €
o cu trei camere: suprafete intre 50 mp - 85 mp, avand preturi cuprinse intre 50.000 € - 75.000 €