Brown Luxury cuprinde un ansamblu de 368 apartamente in 8 imobile a cate 42 apartamente fiecare, de 1, 2 sau 3 camere.

Apartamentele sunt disponibile, cu toate actele in regula, la zi, la demisol, parter, etajele 1, 2, 3, 4 si mansarda. Preturi la alegere, in functie de imbunatatiri sau personalizare pe gustul dumneavoastra.

Blocurile sunt construite să reziste cutremurelor de peste 8.5 grade pe scara Richter, fapt ce denotă atenția acordată realizării proiectului și deasemeni, grija pentru siguranța și confortul viitorilor proprietari.

Finisaje de calitate; încalzirea electrică in pardoseală fiind opțional, tâmplăria este din PVC SALAMANDER, centralele termice de apartament de la VAILLANT, pardoselile sunt din granit, marmură sau parchet la alegere. Instalațiile de încalzire sunt din materiale de calitate germană, din țeava PEXA de la PURMO, prin distribuitoare, șapele sunt turnate mecanizat și temeliile mecanizate.

Parcarea este privată și fiecare apartament dispune de propriul loc de parcare; faptul că parcarea este iluminată și accesul se face cu telecomandă constituie avantaje în alegerea unui apartament în Complexul Brown Luxury.

Preturi:
o Apartamente cu o camera: intre 40 mp si 50 mp cu preturi cuprinse intre: 37.500 € si 39.500 €
o Apartamente cu doua camere: 65 mp cu pretul de 57.500 €
o Apartamente cu trei camere: 65 mp si 94 mp cu preturi cuprinse intre: 55.000 € si 79.900 €